Skolesundhed -
Forside
Elever
Besvar spørgeskema
Information
Forældre
Besvar spørgeskema
Information
Skoler
Information
Log ind
Læger/sundhedsplejersker
Information
Log ind
Om skolesundhed.dk
Kontakt

Velkommen til Skolesundhed.dk

Hvis du er elev og er blevet bedt om at besvare et spørgeskema, så klik på "Besvar spørgeskema" under "Elever" i menuen til venstre.

Hvis du er forælder og skal besvare et spørgeskema for dit barn i indskolingen, så klik på "Besvar spørgeskema" under "Forældre" i menuen til venstre.

Skolealderen er en vigtig alder i forhold til udvikling af det fysiske og psykiske helbred set i et livslangt perspektiv. Skolesundhed.dk er et redskab til at udvikle mulighederne for at støtte, at alle børn i skolealderen får de bedste muligheder for at udvikle og vedligeholde et godt helbred hele livet.

Med skolesundhed.dk får sundhedsplejersker og læger i kommunen bedre muligheder for at støtte det enkelte barn, som for eksempel er ved at blive overvægtig, har det psykisk svært eller har trivselsproblemer. De har også sammen med klassens lærere mulighed for at bruge skolesundhed.dk i undervisningen.

Skolesundhed.dk giver skolen og kommunen bedre mulighed for at planlægge og evaluere indsatser på området.

Skolesundhed.dk er udviklet i et samarbejde mellem en række kommuner, forskere og fagfolk indenfor børnesundhed og Institut for Folkesundhed, Aarhus Universitet. Udviklingen er støttet økonomisk af Trygfonden.

info.skolesundhed.dk kan elever, forældre, kommuner, sundhedsplejersker, skolelæger og andre interesserede læse meget mere om skolesundhed.dk.

 

 


Skolesundhed © 2011